Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman90g153kcal10.8g0g9g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)45g54kcal1.3g1.8g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g11g42kcal1.6g8.2g0.3g0.5g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g34g29kcal1g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g625kcal35.6g23.4g36.6g1g
Valittu annoskoko223g313kcal17.8g11.7g18.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna111g156kcal8.9g5.9g9.2g0.3g
Arvot/100g100g140kcal8g5.3g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632