Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.5g6kcal0g1.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g8.4g62kcal0.1g0.1g6.8g0g
Maito, Kevyt28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl31g40kcal4.1g0.1g2.6g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g5.6g21kcal0g5.2g0.1g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g84g29kcal0.2g6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g803kcal18.4g131g21.2g5.8g
Valittu annoskoko223g402kcal9.2g65.5g10.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna111g201kcal4.6g32.8g5.3g1.5g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068