Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl41g54kcal5.4g0.1g3.4g0g
Sokeri26g104kcal0g25.6g0g0g
Leivinjauhe1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl32g108kcal0.6g0.9g11.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki38g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Vadelma 60g25kcal0.6g2.5g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g804kcal23.8g101g30.6g5.8g
Valittu annoskoko223g402kcal11.9g50.5g15.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna111g201kcal6g25.3g7.7g1.5g
Arvot/100g100g180kcal5.3g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168