JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta106g159kcal21.3g0g8.5g0.1g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.4g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Pekoni rasvainen 2.3g8.7kcal0.3g0g0.9g0g
Olut, alkoholiton Nikolai23g3.5kcal0g0.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.6g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g387kcal45g9.6g18.8g2g
Valittu annoskoko223g194kcal22.5g4.8g9.4g1g
Annoskoko puolitettuna111g97kcal11.3g2.4g4.7g0.5g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616