Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 186g20kcal1g2.6g0.2g1.3g
Sokeri 14g55kcal0g13.5g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Tilli, tuore 3.4g1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g159kcal2.2g34.4g0.4g2.8g
Valittu annoskoko223g80kcal1.1g17.2g0.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna111g40kcal0.6g8.6g0.1g0.7g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041