Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Smetana, Valio, hyla200g780kcal4g5g84g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g400g936kcal45.2g2g88g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g8909kcal383.8g59g811.2g13.6g
Valittu annoskoko2220g4454kcal191.9g29.5g405.6g6.8g
Annoskoko puolitettuna1110g2227kcal96g14.8g202.8g3.4g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392