Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%1330g1849kcal252.8g0g93.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 366g507kcal45.7g1.1g35.9g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.5g0.2g1.8g
Jauhelihamauste, annos 15g25g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Kesäkurpitsa299g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g4952kcal605.6g40.2g263.2g14g
Valittu annoskoko2220g2476kcal302.8g20.1g131.6g7g
Annoskoko puolitettuna1110g1238kcal151.4g10.1g65.8g3.5g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684