Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 321g473kcal68.9g0g21.8g0g
Vesi882g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 321g94kcal1.8g17g0.6g6.1g
Kidneypapu keitetty 100g184g175kcal12.7g26.9g0.9g12.7g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g184g175kcal12.9g27.6g1.8g14.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 321g109kcal3.5g17.3g0.6g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g2269kcal199.6g177.6g75.4g85.6g
Valittu annoskoko2224g1134kcal99.8g88.8g37.7g42.8g
Annoskoko puolitettuna1112g567kcal49.9g44.4g18.9g21.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179