Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1102g1572kcal137.7g3.3g113g0g
Smetana, Valio, hyla200g781kcal4g5g84.2g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g401g938kcal45.3g2g88.2g0g
Oliiviöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g8925kcal384.4g59g812.8g13.6g
Valittu annoskoko2224g4462kcal192.2g29.5g406.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna1112g2231kcal96.1g14.8g203.2g3.4g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392