Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 375g303kcal5.9g63.1g0.2g11.2g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK300g510kcal45g7.2g33g0g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Paprika vihreä 75g16kcal0.7g1.9g0.2g1.4g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.6g0.4g2.7g
Kasvisliemikuutio 17g50kcal1.6g2.2g3.9g0.3g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Kesäkurpitsa375g64kcal1.5g9.4g2.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4455g2227kcal118.8g237.4g80.2g38.8g
Valittu annoskoko2227g1114kcal59.4g118.7g40.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna1114g557kcal29.7g59.4g20.1g9.7g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564