Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 80g22kcal1g3.2g0.2g1.7g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g40g60kcal6.8g0.2g3.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g179kcal16.4g6.8g8.8g3.4g
Valittu annoskoko223g90kcal8.2g3.4g4.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna112g45kcal4.1g1.7g2.2g0.9g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.5g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704