Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Flora punainen, annos 10g4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Soijarouhe, tumma, 30g44g141kcal21.9g13.1g0.2g2.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g88g18kcal1.1g2.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana446g545kcal48.6g39g21.6g7g
Valittu annoskoko223g272kcal24.3g19.5g10.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna112g136kcal12.2g9.8g5.4g1.8g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.7g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721