Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 2.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 70g21kcal0.4g3.7g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 34g107kcal8.2g15.4g0.6g3g
Viinietikka 2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g270kcal17.8g40.2g1.4g9.2g
Valittu annoskoko223g135kcal8.9g20.1g0.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna112g68kcal4.5g10.1g0.4g2.3g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954