Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore28g2.8kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g163kcal2.2g9.2g12g4g
Valittu annoskoko224g81kcal1.1g4.6g6g2g
Annoskoko puolitettuna112g41kcal0.6g2.3g3g1g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839