Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)101g137kcal20.2g0.1g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl75g64kcal1.1g3.3g5.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.2kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g555kcal46g15.2g34.4g2.4g
Valittu annoskoko223g278kcal23g7.6g17.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna112g139kcal11.5g3.8g8.6g0.6g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883