Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 150g215kcal24g0g13.3g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl60g204kcal1.2g1.8g21g0g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g866kcal51.2g10.2g68.8g0.2g
Valittu annoskoko224g433kcal25.6g5.1g34.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna112g216kcal12.8g2.6g17.2g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.5g2.3g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502