Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 157g287kcal29.7g0g18.8g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)39g33kcal0.4g1.4g2.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g7.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruskea suuruste, Maizena4.7g18kcal0g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g809kcal60.6g12.8g57g0.2g
Valittu annoskoko224g405kcal30.3g6.4g28.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna112g202kcal15.2g3.2g14.3g0.1g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.9g12.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912