Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)104g131kcal11.4g0.3g9.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki42g33kcal5.4g0.8g0.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g21g75kcal5.8g0.4g5.6g0g
Kebabliha 42g91kcal10.4g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana447g763kcal66.6g4g53.6g0g
Valittu annoskoko224g382kcal33.3g2g26.8g0g
Annoskoko puolitettuna112g191kcal16.7g1g13.4g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159