Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 62g200kcal16.7g0g14.9g0g
Paprika, punainen23g6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Maizena maissitärkkelys4.7g16kcal0g4.1g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Tomaattimurska Eldorado61g12kcal0.7g2.1g0.1g0.9g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl7.8g28kcal0.2g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g541kcal36.2g17.6g36.4g4g
Valittu annoskoko224g270kcal18.1g8.8g18.2g2g
Annoskoko puolitettuna112g135kcal9.1g4.4g9.1g1g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616