Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 141g55kcal1.4g9.9g0.3g3.6g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g21g40kcal0.5g0.7g3.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g23g63kcal4.3g0g5g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras4.2g11kcal0.4g2.2g0g0.6g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g35g26kcal2.8g2.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g391kcal18.8g31.2g19g8.4g
Valittu annoskoko224g195kcal9.4g15.6g9.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna112g98kcal4.7g7.8g4.8g2.1g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154