Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g367g525kcal45.9g1.1g37.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen667g220kcal22g32.7g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g167g584kcal20g118.5g3.5g5g
Leivinjauhe 4.2g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki501g551kcal125.1g2.5g5g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste190g685kcal55.2g3.2g53.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g334g534kcal26.7g13.3g43.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g6211kcal590.2g345.8g286g10g
Valittu annoskoko2230g3106kcal295.1g172.9g143g5g
Annoskoko puolitettuna1115g1553kcal147.6g86.5g71.5g2.5g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850