Tonnikalapihvit

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Zibe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 270g173kcal8.6g13g9.4g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1347g1482kcal336.8g0g13.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.6g0g
Korppujauho 112g411kcal11.8g84.1g1.2g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g5572kcal839.4g203g149.6g12g
Valittu annoskoko2232g2786kcal419.7g101.5g74.8g6g
Annoskoko puolitettuna1116g1393kcal209.9g50.8g37.4g3g
Arvot/100g100g125kcal18.8g4.5g3.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111089