Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)45g405kcal0g0g44.9g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)1198g360kcal12g47.9g4.8g2.4g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 599g2128kcal11.3g15.9g227.7g0g
Basilika, tuore 30g8.1kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g45g34kcal3.4g4.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g6091kcal65g171.8g557.2g18.2g
Valittu annoskoko2232g3045kcal32.5g85.9g278.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna1116g1523kcal16.3g43g139.3g4.6g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887