Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g194g757kcal0g190.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 97g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g1941g563kcal17.5g104.8g7.8g44.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g2640kcal35g590g15.6g89.2g
Valittu annoskoko2232g1320kcal17.5g295g7.8g44.6g
Annoskoko puolitettuna1116g660kcal8.8g147.5g3.9g22.3g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325