Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 25g101kcal0g24.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.2g17kcal0g4.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)33g42kcal3.7g0.1g3g0g
Margariini, 60%, Rainbow8.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g17g55kcal2g11g0.4g1.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 100g39kcal0.2g8.2g0.1g1.5g
Fariinisokeri2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g762kcal16g126.8g19.8g7g
Valittu annoskoko224g381kcal8g63.4g9.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna112g191kcal4g31.7g5g1.8g
Arvot/100g100g170kcal3.6g28.3g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006