Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona33g23kcal4g1.3g0.1g0g
Emmental juustoraaste, lidl17g61kcal4.8g0g4.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.8g18kcal0.5g3.2g0.1g0.8g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g3g3.7kcal0.2g0.5g0.1g2.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ketsuppi, Pirkka9g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)2.5g4.8kcal0g1.1g0g0.1g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha67g111kcal12.7g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Emmental juustoraaste, lidl26g95kcal7.4g0g7.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g745kcal64.6g20.8g44.4g7.4g
Valittu annoskoko224g373kcal32.3g10.4g22.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna112g186kcal16.2g5.2g11.1g1.9g
Arvot/100g100g166kcal14.4g4.6g9.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114