Pastaohukaiset

Laita ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen ja sekoita pehmeäksi.

Peitä ohukaispannun tai pienen paistinpannun pohja öljyllä.

Kun pannu on tarpeeksi kuuma sihistäkseen, ja kun tiputat sille tipan vettä, kaada noin kolme ruokalusikallista ohukaistaikinaa pannulle.

Kääntele paistinpannua levittääksesi taikinan tasaisesti; ohukaisten on tarkoitus olla ohuita.

Ruskista kevyesti molemmin puolin (noin minuutti puolta kohden).

Pinoa ohukaiset lautaselle leivinpaperipalasten väliin kunnes kaikki on paistettu.

Ohukaiset ovat hauraita, joten käsittele niitä varoen.

Jos haluat, voit valmistaa ne päivää ennen tarjoilua ja säilyttää viileässä eroteltuna toisistaan leivinpaperipalasilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho rasvainen 33g154kcal11.4g7.8g7.8g3.9g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)99g125kcal10.9g0.3g8.9g0g
Oliiviöljy 8.9g79kcal0g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g717kcal44.6g16.2g51.2g7.8g
Valittu annoskoko224g358kcal22.3g8.1g25.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna112g179kcal11.2g4.1g12.8g2g
Arvot/100g100g160kcal10g3.6g11.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150288