KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore176g344kcal33g0g23.8g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kanamuna, paistettu (pirkka)15g32kcal1.9g0.1g2.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0.3g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 8.2g44kcal0g0g4.9g0g
Piparjuuri, annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g857kcal70.8g2.8g62.8g1.4g
Valittu annoskoko224g429kcal35.4g1.4g31.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna112g214kcal17.7g0.7g15.7g0.4g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715