Lehtikaalinaksut

*Tässä reseptissä on käytetty pussitettua lehtikaalia (150 g) sekä sitruunalla maustettua avocadoöljyä.*

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Poista lehtiruodit.

Revi tai leikkaa lehtiosa sipsin kokoisiksi paloiksi.

Huuhtele ja linkoa täysin kuivaksi salaattilingolla.

Laita suureen kulhoon ja lisää öljy.

Leivo öljy lehdille tasaisesti.

Levitä pellille maltilla - naksut eivät saa peittää toisiaan.

Kuivata/paista uunissa 10-15 minuuttia eli kunnes lehtireunat juuri ja juuri alkavat tummua.

Ota uunista, ripottele suolaa pinnalle, jäähdytä ja syö!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g16g129kcal0g0g14.7g0g
Lehtikaali 208g83kcal7.2g8.4g1.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g424kcal14.4g16.8g31.8g8.4g
Valittu annoskoko224g212kcal7.2g8.4g15.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna112g106kcal3.6g4.2g8g2.1g
Arvot/100g100g95kcal3.2g3.8g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379981