Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g75g83kcal17.3g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Makaroni, pasta 25g82kcal2.6g16.6g0.3g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g13g33kcal3.4g0g2.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.4g1.4g7.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g647kcal50.4g40g30.6g2.8g
Valittu annoskoko224g324kcal25.2g20g15.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna112g162kcal12.6g10g7.7g0.7g
Arvot/100g100g145kcal11.3g8.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642