Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kirjolohifilee 50g83kcal8.4g0g5.5g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g1g2.6kcal0.2g0.2g0.1g0g
Flora culinesse1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%21g33kcal0.6g0.6g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g310kcal19.8g12.2g20g1g
Valittu annoskoko224g155kcal9.9g6.1g10g0.5g
Annoskoko puolitettuna112g78kcal5g3.1g5g0.3g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506