Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Paprikajauhe 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g19g28kcal5.1g0.3g0.7g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g28g6.2kcal0.3g1.3g0g0.6g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g17g4.2kcal0.2g0.8g0g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 47g36kcal0.9g7.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana449g201kcal14.2g21.6g5.8g3.8g
Valittu annoskoko225g100kcal7.1g10.8g2.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna112g50kcal3.6g5.4g1.5g1g
Arvot/100g100g45kcal3.2g4.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271