Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen73g101kcal13.8g0g5.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)73g22kcal0.8g3.9g0.1g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g58g57kcal1.2g8.2g2.2g0g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g436kcal32.4g25.8g22g0.4g
Valittu annoskoko225g218kcal16.2g12.9g11g0.2g
Annoskoko puolitettuna113g109kcal8.1g6.5g5.5g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.7g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210