Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen500g695kcal95g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g125g113kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g2391kcal217.6g93g126.6g45.8g
Valittu annoskoko2240g1195kcal108.8g46.5g63.3g22.9g
Annoskoko puolitettuna1120g598kcal54.4g23.3g31.7g11.5g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404