Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)219g59kcal2.8g10.5g0.4g3.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 44g47kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Vesi1050g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Adzika kaste 220ml22g36kcal1.3g5.7g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl31g276kcal0g0g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g1237kcal38.6g110.6g68.2g42.2g
Valittu annoskoko2240g619kcal19.3g55.3g34.1g21.1g
Annoskoko puolitettuna1120g309kcal9.7g27.7g17.1g10.6g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149