Soijarouhesämpylät

Resepti muokattu Hyvä Terveys 3/2009 s. 76 ohjeesta:

Liota soijarouhepapuja 50 min.
Lämmitä vesi ja öljy 40 asteiseksi.

Sekoita hiiva, suola, siemenet ja leseet vehnäjauhoihin.

Lisää ne ja murskatut valkosipulin kynnet sekä soijapapurouhe veteen.

Sekoita.

Alusta grahamjauhot joukkoon.

Kohota lämpimässä peitettynä 30 min. Pyöritä sämpylöiksi.

Kohota.

Voitele vedellä.

Paista 225 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Aretta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 841g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 76g670kcal0g0g75.7g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 14g0.4kcal0.1g0g0g0g
Auringonkukansiemen 140g833kcal32.2g17.7g69.4g8.4g
Kauralese 84g303kcal15.1g38.4g6.5g14.7g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Soijarouhe, vaalea 49g189kcal18.9g22.7g1.1g5g
Vehnäjauho puolikarkea 547g1876kcal55.7g382.7g6.6g19.1g
Grahamjauho 463g1517kcal48.9g280.8g10.2g45.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g10798kcal343.6g1488.2g339.2g186.4g
Valittu annoskoko2240g5399kcal171.8g744.1g169.6g93.2g
Annoskoko puolitettuna1120g2700kcal85.9g372.1g84.8g46.6g
Arvot/100g100g241kcal7.7g33.2g7.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112785