Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g268g1634kcal50.9g13.4g147.4g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale80g48kcal8g4g0.2g58.7g
Tattarijauho, Myllynparas188g638kcal24.4g126.6g3.2g9.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g134g482kcal22.8g63g10.3g21.4g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)54g5.4kcal0.8g0g0.3g45.6g
Vesi1340g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1095kcal1.5g1.5g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g7901kcal219.6g437.2g562.8g271.4g
Valittu annoskoko2240g3950kcal109.8g218.6g281.4g135.7g
Annoskoko puolitettuna1120g1975kcal54.9g109.3g140.7g67.9g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365