Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g95g52kcal5.7g2.8g1.9g94.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 451g285kcal13.5g21.6g15.8g0g
Oliiviöljy 135g1195kcal0g0g135.1g0g
Kananmuna kuoreton 496g707kcal61.9g1.5g50.8g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)180g180kcal28.8g1.8g5.4g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)451g360kcal9.5g58.6g7.2g16.7g
Ketsuppi, Pirkka135g145kcal1.4g33.8g0g1.6g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)68g128kcal0.3g30.4g0.4g2.7g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g225g743kcal60.8g0g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4482g7591kcal363.8g301g541.4g231.2g
Valittu annoskoko2241g3796kcal181.9g150.5g270.7g115.6g
Annoskoko puolitettuna1121g1898kcal91g75.3g135.4g57.8g
Arvot/100g100g169kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458