Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät83g312kcal10.8g57.5g5g5g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g142g43kcal1.6g7.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g708kcal24.8g130.2g10.6g10g
Valittu annoskoko225g354kcal12.4g65.1g5.3g5g
Annoskoko puolitettuna113g177kcal6.2g32.6g2.7g2.5g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.9g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818