Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa25g75kcal5.7g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g226kcal13.6g11.8g12.8g3.8g
Valittu annoskoko225g113kcal6.8g5.9g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna113g56kcal3.4g3g3.2g1g
Arvot/100g100g50kcal3g2.6g2.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480