Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g62g22kcal0.6g4.1g0.3g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.5g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g443kcal42g21g21g1.4g
Valittu annoskoko225g222kcal21g10.5g10.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna113g111kcal10.5g5.3g5.3g0.4g
Arvot/100g100g98kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585