Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 24g30kcal2.6g0.1g2.2g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)141g65kcal4.5g6.7g2.1g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.38g133kcal5g25.8g0.9g1.4g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g11g71kcal0g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g693kcal24.2g89g26.2g2.8g
Valittu annoskoko225g346kcal12.1g44.5g13.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna113g173kcal6.1g22.3g6.6g0.7g
Arvot/100g100g154kcal5.4g19.8g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035