Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 131g38kcal1.3g6g0.4g2.4g
Juustoraaste emmental punaleima28g110kcal8.2g0g8.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 9g24kcal2.5g0g1.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g715kcal26.2g15.4g60.2g4.8g
Valittu annoskoko225g358kcal13.1g7.7g30.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna113g179kcal6.6g3.9g15.1g1.2g
Arvot/100g100g159kcal5.8g3.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718