Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g200g62kcal2.5g14.5g0.4g6.2g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g13g49kcal4.1g0g3.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g226kcal13.2g29.4g8g12.4g
Valittu annoskoko225g113kcal6.6g14.7g4g6.2g
Annoskoko puolitettuna113g57kcal3.3g7.4g2g3.1g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646