Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 38g12kcal0.1g2.5g0g0.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 23g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g3.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g179kcal4.4g17.8g8.2g8.6g
Valittu annoskoko225g89kcal2.2g8.9g4.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna113g45kcal1.1g4.5g2.1g2.2g
Arvot/100g100g40kcal1g4g1.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847