Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)141g96kcal2.3g21g0.1g0g
Emmental, punaleima 17%28g82kcal9.6g0g4.8g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g56g48kcal0.8g2.5g3.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g450kcal25.4g47g17.6g0.4g
Valittu annoskoko225g225kcal12.7g23.5g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna113g113kcal6.4g11.8g4.4g0.1g
Arvot/100g100g100kcal5.6g10.4g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629