Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Risottoriisi (Risella), 60g36g128kcal2.9g27.3g0.6g1.1g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.9g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Herkkusieni, tuore Pirkka21g5.2kcal0.5g0.6g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.6g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g52g135kcal15.6g1g7.8g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana451g561kcal38.6g59g18.6g2.4g
Valittu annoskoko226g280kcal19.3g29.5g9.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna113g140kcal9.7g14.8g4.7g0.6g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.1g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315