Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 146g182kcal30.5g0g6.5g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 58g192kcal1.2g1.7g20.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g807kcal64.4g5.8g58.6g0.6g
Valittu annoskoko226g404kcal32.2g2.9g29.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna113g202kcal16.1g1.5g14.7g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.3g1.3g13g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140061