Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 7.7g5.7kcal1g0.1g0g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g118kcal0g0g13.1g0g
Ruisjauho, 1 dl55g175kcal6g35g1.3g7.6g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 30g95kcal3.2g17.9g0.7g1.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 33g91kcal0.7g1g9.2g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g33g63kcal6.2g0g4.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g1102kcal34.6g109g57.4g20.2g
Valittu annoskoko226g551kcal17.3g54.5g28.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna113g275kcal8.7g27.3g14.4g5.1g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407