Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.4g5kcal0.6g0.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 7.7g23kcal0g5.7g0g0g
Ruislese 3.3g9kcal0.5g0.8g0.1g1.3g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g131g439kcal18.1g84g3g7.9g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g1043kcal38.6g182.2g16.6g18.4g
Valittu annoskoko226g522kcal19.3g91.1g8.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna113g261kcal9.7g45.6g4.2g4.6g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991